lördag 13 september 2008

Smarriga kakor...

...kom min kära grannfru med igår. Hon är riktigt pysslig hon.
Hon har också en bulle i ugnen å ska "kalva" samtidigt som mig, det skiljer en vecka mellan oss. Helt enkelt får en utav oss knipa och en ta en joggingtur så kan vi ju samåka till BB, det är ju ekonomiskt och bra nu när bensinen är svindyr, ha ha!
Ja goda kakor var det och så fint inslagna i ett litet brunt paket med ett vackert snöre och en liten handskriven lapp.
En gåva som gjorde mig väldigt glad och mätt =)
Jag och min kära mor som är här på besök satt vid televisionen å drack lite the och njöt av de goda skorporna med stora chokladiga bitar i.

Om två veckor börjar hantverkscafét igen.
Ska bli kul att få lite tid "för sig själv" och sitta och handarbeta utan att mini kommer å drar ut hela mitt nystan på golvet.
Vi är nog nio stycken vill jag minnas, de flesta utom jag är runt 60, så jag får sitta å redogöra för hela mitt liv var gång. Tydligen är det speciellt att jag inte är härifrån och de tycker att det är lika kul var gång jag berättar vår historia om hur vi hamnade just i Gränna.
Det är jätte kul och man får massa inspiaration.

I dag har ju grävaren varit här och det är jätte fint utanför.
Inte för att vi har någon gräsmatta kvar men det gör inget nu vet man att man gjort nåt bra för huset och att arbetet med verandan har tagit ett jättekliv frammåt.

Nu ska jag frisera mammas hund, han börjar få svårt att se ut under luggen!

God trevlig lördagskväll!


Posted by Picasa

5 kommentarer:

Gammalt & nytt sa...

Vad snällt att komma med smarriga kakor!
Det är bara att ut och jogga...ler
Kram Irene

Snusilus o Sannibus sa...

Åh vad gott med Biscotti! Hehe kul att få sitta och prata med dem, de tycker säkert att du är en uppfriskande fläkt mot deras vanliga snack :) Hoppas att hunden blev fin!

Kram o ha en fin söndag!

Susanne

Viveka i Bläckhornet sa...

Va härligt med goa grannar!Mysigt att dessutom vänta barn samtidigt.Ha det så bra Viveka

The Cheshire Cat sa...

Hallå tjejen... Vart har du tagit vägen...? Vi blir ju lite oroliga här... Vilken länk menar du..? Jag så en minishettis till salu i JP häromdagen och tänkte på hönorna... snart är det dags va..? Nästa sommar!!! Oj oj oj...

Snusilus o Sannibus sa...

Haha kan tänka mig att hunden var nöjd! Hoppas att ni får de små samtidigt! Kul att kunna ha någon att gå promenader med, fika osv!

Kram o ha en fin helg!

Susanne