onsdag 9 december 2009

Nu till nästa projekt....


Badrummet är ju inte helt klart, eller jo allt snickar jobb är ju klart men jag har fortfarande inte pyntat till det ännu helt och hållet.... få liksom inte tiden att räcka till.
Sen är det lite svårt att ställa sig å måla hyllan när de små är vakna det skulle resultera i kaos så jag tänker inte ens försöka med det, mina nerver skulle nog inte palla det ;-)
Men vi kan ju gå på toaletten så vad gör det att det inte är stylat än?
Har man kissat på husvagns potta i en månad så är man glad för en vatten toalett!

Men nu kommer ju projektet efter, ett projekt som vi igentligen aldrig har tänkt på eller jo det har vi men det har liksom bara varit tankar och knappt det. Dömmar kanske.
Men ovanför badrummet är ju nu ett tomt rum, eftersom badrummet eller halva av det var förråd innan med övervåning. Sen när tacket sattes igen så blev det ju ett rum ovanför...
Detta rum är ju inte isolerat utan timmret är synligt på väggarna och det är öppet i nock....
Så nu är ju projektet...

* vi måste isolera golvet ner mot bardummet för där går vattenledningarna, dumt vore ju om de frös nu när det blir kallare å kallare...
*Det ska bli två mindre sovrum på ca 8kvm till barnen och så har de rummet som är utanför, nu Felicias rum som lekrum. Och det är på styvt 20kvm så det blir ju gott om plats att röjja på....
Kan ju vara skönt att ha varsit rum när de blir lite äldre....
Men nu har vi ju inte tänkt att göra rummen ännu, vi har sågat ut (mannen, sorry älskling!) en utav dörrarna till rummet så att vi kan komma in å isolera bla.

Men man kan ju drömma om hur det kan se ut när det är klart eller hur....?

Detta hade ju varit fint i ett pojk rum eller hur?

Och kanske detta i ett rum för en hästtokig tjej?Vi funderar på att bygga rummen med öppet hela vägen upp i nock, alltså tackhöjd på ca 5meter!
Men hur å när det blir det vet ingen, men känner jag min man rätt så dröjer det nog inte alltför länge eftersom han har myror i brallan!

Ha en bra dag!!
Posted by Picasa

1 kommentar:

Anonym sa...

Låter hur mysigt som helst! Hade gärna bott så när jag var liten!
Hade varit riktigt kul att se hur du har det! plus att vi skulle få till en pysseldag med Angelica:). Kolla gärna något datum när du vid något tillfälle är hos Angelica, ni får gärna komma till mig! Kram Camilla (stolt medlem i barbros fanclub:)))