söndag 20 april 2008

Lisen söker ett hem!

Vi har ju fått kattungar som ni säkert vet, de är ju helt underbara och jag kan sitta å likta på dem i evigheter!!! Alla är bokade utom Lisen, en tjej som ska ha två ändrade sig och ville ha en utav varje kön så nu är Lisen kvar. Hon föddes sist men hon utvecklas fösrt av dem alla, hon öppnade ögonen flera dar innan de andra och kravlar omkring. Hon har en liten beige bläs med en svart/(mörk) prick mitt i, så sött! Hon är randig fasr väldigt mörk på ryggen nästan svart.
Det var en tjej som läste här för ett tag sen som ville ha en randig hona, hör gärna av dig igen om du är intresserad!
I helgen har mina föräldrar varit här, så kul att ha dem lite nära, vi bor ju en bit i från varandra fast inte mega långt men tillräckligt för att man ska sakna varandra....
Vi har varit ute och grejjat lite i trädgården och så har vi byggt lite i köket, det går trögt, men nu börjar vi skymta slutet!!!
Här är solnedgången som precis visade sig framför huset!!Bänkskivan har kommit på plats, kaklet är nerslaget och nya spisen är på plats men vi måste ha hit en el kille för det är fel typ av kabel eller nåt!?! Fläkten ska bytas men vi väntar på en reserv del som inte behagar dyka upp! En list ska upp under skåpen men först ska nya kaklet på plats.
Sen har vi sån otur för den nya ugnen har gått i golvet och rutan gick i tusen bitar!!!! så vi måste få tag i en ny lucka till den åsså.... Tur man har en far som jobbar på det stora blå-gula företaget.
Men här har ni en snek-peak på hur det kommer att bli, när det är klart ska jag fota alla delarna i köket så att nu hänger med på hur det ser ut.... Fast när blir man klar?
Vi ska ju ha lite pärlspont på väggarna och ny tapet åsså... *suck!Glöm inte att svara på frågorna i tävlingen under!!!

Kram på er alla!!!

6 kommentarer:

Änglahem sa...

Åhhh lilla Lisen!! gú sååå SÖT hon är!!! Får nog ta mig ett snack till med kära maken och fjäska för allt vad tygen håller alltså!!
Äldsta tösen säger att vi ska strunta i vad pappa säger...men det kan vi väl ändå inte?...eller? Hjälp jag har blivit förälskad!!!

Just det frågorna ja!! Såg dom igår, men ville tänka lite först...återkommer imorgon med de rätta svaren*hrmmm* hoppas kan man ju alltid!!

Kramar/Ulrika

Änglahem sa...

Alltså jag och minnet....blev så tagen av Lisen att jag glömde av att kommentera erat kök. Ser verkligen ut att bli sååå fint!! Men vilken otur ni haft med ugn och allt, usch vad tråkigt!

God Natt!

snusilus o sannibus sa...

Nämen gud så söt :) Aww hade gärna fått bo hos mig men vi är ju lite långt bort. Vad fint ert kök blir! Ser jättemysigt ut! Ha en trevlig kväll!
Kram, Susanne

Fragmentadora de Papel sa...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Fragmentadora de Papel, I hope you enjoy. The address is http://fragmentadora-de-papel.blogspot.com. A hug.

kullervilla sa...

Men vilken liten goding, tror inte det är något problem att hitta ett hem till henne.

Så fint det blir i köket, tråkigt med ugnen. Skall bli spännande att se när det är färdigt.

Ser att du har haft tävling, sorry, men missade den med några timmar :=). Jag har en liten utmaning till dig om du kan, vill, har tid eller lust.

Kramiz //kullervilla

Bittan sa...

men oj så liten söt katttjej... hoppas det ordnar sig med ny matte!!
ha det gott!