torsdag 19 juni 2008

Svensk sommar....

Ja, idag är det ju dagen före den dagen på sommaren man ser så otroligt mycket fram emot.
Midsommar!
Fast igentligen är det ju ganska dystert med tanke på att det bara blir mörkare från och med nu, hua hemska tanke!
Jag som precis vant mig vid ljuset.
Här hemma ska vi ha fest, ca 30 pers kommer nog om vi räknat rätt å alla dyker upp. Presseningen är uppspänd i trädgården och nubben på kylning, eller har vi glömt å stoppa i den i kylen i år igen? Ja det gör nog inte s¨å mycket, ingen verkar dricka utav den ändå!!!


Midsommar för mig är blå klint och prästkragar! ska försöka mig på att binda en krans till min lilla höna i morgon, mycket som ska hinnas med!!
Morgondagen ska jag börja med att ta en lång ridtur med hästen, ska bli så skönt å bara kila iväg ett tag å sen komma hem, kanske allt är klart då?


Bredvid mitt nya jobb ligger en loppis som jag inte visste fanns ens en gång. En mycket trvlig kvinna som har den. Ganska liten men billig!!! Tror att jag kommer att bli hennes nya stammis!! ha ha! denna vågen spanade jag in i tisdags men då hade jag inga kontanter så inköpet fick vänta tills i dag, och tur hade jag att den fanns kvar! 40 riksdaler fick jag ge för den och den funkar utmärkt!!! Komplett med lilla vågskålen är den åxå!!! Ibland har även jag tur!

På tal om tur...
Jag har ju berättat om min granne som har en massa gamla möbler i hönshuset som vi ärvt, nu har jag hittat två fynd till! En lång skänk som kanske passar i Felicias rum som leksaksförvaring och ett månbord *2!! tjoho, ska bara kånka hem det å övertyga gubben att just det här behöver vi!!! hi hi! Han fick syn på tvättbrädan i tvättstugen å frågade vad i hela friden det var.... En tvättbräda svarade jag så klart! ;-)

Just i skrivande stund målar jag om köksbordet, fick bara målar lust så penseln åkte fram med det samma, man få ju liksom passa på när den kommer... Så nu är det grundat och jag ska strax strycka med första stryket färg....

Min kökslampa har kommit på plats sent i tisdags kväll, ( läs natt!) och vi klätt ryggen på soffan., nu ska det bara sys lite kuddar och ta ner det lilla 40skåpet ni ser på bilden.... päsrspont och tapet. Kanske ett nygg golv, vi har inte bestämt oss än....

Nä täppt utav hösnuva som ja gär så är det dax å ta en liten piller annars nyser jag hela natten lång!

Kram till er alla och ha en underbar midsommar!!!!!
Posted by Picasa

3 kommentarer:

Egga Gården sa...

hej hopp din lilla groda..
missa midsommar hos er iår..
jaja kommer ett nästa..
blir lite avis på din våg =(..
men jag hitta en jätte fin ägg korg häromdagen (inget fynd dock)
så får titta på den..hehe..
vi hörs ha det mysigt i regnet kram från oss alla på eggagården..

Snusilus o Sannibus sa...

Vilken söt liten hushållsvåg :) och vad fint bordet blev! Hoppas att du snart mår bättre!
Kram, Susanne

Hwita Villan sa...

Vågen var ju urfin! Vilket kap!

Ha det bra!