onsdag 11 juni 2008

Här är jag!


Nej, jag har inte försvunnit bara är lite trött om kvällarna.
Har inte riktigt orken och energin till bloggen just nu. Massor utav ideer men orkar inte få ur dem ur skallen.
Nya jobbet tar mycket tid, massor utav tid! Nu jobbar jag heltid, innan jobbade jag 28 timmar /vecka så klart att det är stor skillnad för hela familjen. Kvällarna är kortare tillsammans och på den tiden vill man verkligen få ut mycket tid tillsammans med dottern och sambon. Nu kan man ju vara ute på kvällarna men sen när mörkret kommer då kommer jag att vara hel deppig. Men det tar vi då!

Mitt nya jobb är på ett Polkagris kokeri här i Gränna, jätte kul är det faktiskt! Trevliga arbetskamrater, tempo och massa godis!!! Kan det bli så mycket bättre?


Det här kortet tog jag när vi var hemma hos mina föräldrar i helgen. vi är på en liten lekplats och härjar runt lite. Hon gillar rutchkanor och att klättra runt i alla klätterställningar.

Tycker bilden är ljuvlig!
När jag var hemma hos mor och far passade jag på att inventera i deras förråd, för jisses vad mycket gamla saker de har, kanske främst far min för han är en riktig samksamlare han! Jag hittade lite minnen från farmor och farfar som jag lade beslag på. Bland annat detta kortet på farmor när hon var ca 30 år gammal. Pappa skrattade och sa att de brukade kalla farmor enbent för hon står i profil på kortet så det ser ut som om hon bara hade ett ben! Funderar på att byta ram på det, kanske till och med lämna in det å få det gjort på proffsigt vis, har inte hittat nån ram än som jag gillar. Får leta runt lite i mina lager....


Detta är saker som påminner mig om min farmor. Gräddkannan för att hon samlade på grädd kannor, spetsen har hon knypplat, munspelet har jag fått utav henne, trådbehållaren har tillhört famors mor och är jätte vacker och välanvänd, tror dock inte att jag kommer att att virka med så tunn tråd någon gång! De får stå här ett tag på brickan och ge mig en tanke till farmor och farfar var gång jag ser den. Saknar dem oerhört! Hade gärna sett att de fick vara en del av det liv jag har nu, med familj och allt!

Skänken i köket, har äntligen hittat ett kakfat som jag gillade i blåvitt porslin.....Nej nu ska jag nog hitta på något kreativt innan jag deckar, det behöver min lilla hjärna!

Kram på er!
Posted by Picasa

3 kommentarer:

kullervilla sa...

Låter som ett toppen jobb, men förstår att du är slut på kvällen.
Härligt att far din samlat på en del saker, alltid roligt att få saker som pratar till en.
Tjusigt stilleben med farmors saker.
Kramiz //kullervilla

Åsa sa...

Underbar bild på F!
Och det på din farmor var helmysigt!

Snusilus o Sannibus sa...

Vilken söt bild :) Och fina grejer du hittade :) Kul att gå där och ta en tripp in i minnenas värld :)
Ha en fin helg!
Kram, Susanne