söndag 7 december 2008

Vit Andra Advent....

Ja faktiskt så är det vitt och det snöar i skrivande stund.
Bilden visar utsikten från vårt hus utöver Vättern och Visingsö. Snön ligger tjock på träden och allt är vitt.
Hoppas att julen är vit den också.

Helgen har varit lång, jag är jätte förkyld så jag var hemma torsdag och fredag och sov bort två hela dagar, helt otroligt vad krafterna tar på en när man är dålig. Det var två veckor sen sist jag hade bihålsinflammation så jag är rätt less på det här nu.
Borde inte jobba i morgon heller igentligen då jag fortfarande hostar å snyter mig stup i kvarten. Känns som om alla baciller hittar mig!
rna slängde mjöl på varandra och över hela köket. Så söta! Mammorna bara stod med kamerorna och skrattade!!!

Idag tändes ju andra ljuset till frukosten och det brinner ännu, tur att min far inte överdimensionerade blockljusen till de största!! hi hi!
Utför fönstret ser man snön, mysigt!

Vi har haft lite grannsamverkan i form av Adventskaffe och lussekatter, kul att bara sitta ner å babbla lite.


Nu är det inte långt kvar till jul å jag har inte köpt så speciellt mycket julklappar, men vi ska dra ner på det i år, det räcker med klappar till de små. Det är sån stress å hysteri kring klappar så man får ju prestationsångest.
Vi har ordnat nåt litet till våra föräldrar och det får räcka.

Inte kommer lussekatterna att räcka till jul inte, jag är små ätarnas drottning å dessutom gravid så de är nog slut tills på tisdag gissar jag, ha ha! Nu har jag gått halva graviditeten och ser så fram emot när andra halvan är slut den med! Ska bli mysigt med en liten till!


Nej nu ska nog mitt scrap projekt komma fram medans lillan sover en stund!
Mannen är och tittar på en fyrhjuling, tror nog att den följer med hem han är rätt sugen å har varit länge, mitt enda krav var att den skulle vara 4hjuls driven så att vi kan ha ordetligt nytta utav den på gården.

Posted by Picasa

2 kommentarer:

http://hoppetossadesign.webblogg.se sa...

Allra käraste gumsi plumsi.....
GRATTIS till din första sida....*L*...ääääntligen!
Ja du vet att det är bara att ramla förbi här med fickorna fulla av polkagrisar....så ska vi nog få igång dej rejält på aningen kortare projekt......2 år är em lååååång tid gumman, väldans låååång tid!
Önskar även dej den vitaste julen, klappar till alla djuren å värsta varma kramen bara till dej å en x-tra stor lussebulle...mums!

Viveka i Bläckhornet sa...

Jaså du har varit sjuk också. Här ligger vi i både förkylning och magsjuka. Känns inte som man har tid för det nu.
Så klokt att dra ner på julklappsantalet. För många blir det ju en börda ekonomiskt.
Just nu har jag så ont i ryggen att det bästa vore ett personligt presentkort på ryggmassage från mannen. Kostar inget mer än tid och lite omtanke ;)

Kram Viveka