måndag 5 januari 2009

Å tiden den står ju inte stilla precis....

...men det har ju varit jul å allt annat så bloggandet kommer liksom sist då, sorry!
Nu är här ruskigt kallt både natt å dag så det eldas i hela huset, alltså vi eldar inte upp huset men vi eldar i de eldstäder vi har å det blir så varmt å skönt, förutom mina fossingar som idag inte alls vill tina upp.
Igår så satt min lilla höna upp på Anns lilla knubbiga islänning å hon var så stolt å hennes mamma med så klart! Helt självklart är ju att det en dag blir en egen häst om hon får mammas intresse det vill säga, men det verkar som om inte äpplet faller långt från trädet denna gången, ty hästarna är något som lockar!Nu är jag hemmafru igen, eller rättare sagt jag är sjukskriven för att jag inte kan jobba på grund av fogarna, idag har det varit en tuff dag då det enda som är bekvämt är att ligga planka i sängen. Men säg den tvååring som tycker att det är kul en hel dag?
Nån som har en tub fogskum?
Ha det gott å tack för att ni tittar in!2 kommentarer:

Nettan sa...

Vad tråkigt att du har ont i " fogarna ", kan tänka mig att det inte är helt lätt att ränna runt & ta hand om en 2~åring då.

Hoppas det lätter lite...
Ta hand om dig !
Kram Nettan

kullervilla sa...

Mysigt ni har det, rida måste vara underbart att kunna. Min syster har en Islands häst, kanske skulle testa rida en dag, nej är lite rädd för hästar :=)
Inte roligt med fog besvär, hade det när jag vänta tredje barnet fy men det går över :=)
Ha en go trettonhelg
Kramiz//kullervilla