onsdag 20 juni 2007

Torn, fynd å lite jord under naglarna.....

Idag har jag och lill skrutt varit inne i stan å fikat i parken med våra vänner, så mysigt även om vi blev attackerade utav en svärm med knott!
Vi gick genom hela stan å det var väldigt varmt men jag ska inte klaga det var nämligen mitt förslag! Men lite nytta kanske det gör för nån liten muskel på kroppen.
Vi gick genom det fina villa kvarteret i stan, vet dock inte vad det heter men massor utav vackra hus fanns det å kameran kom väl till pass...
Tänkte visa er två vackra torn, skulle så gärna vilja ha ett med det passar liksom inte till husets stil..... men ja drömma går ju alltid!
Ser ut som en fyr satts på huset!Ett fyrkantigt är ju åxå lite tufft....

Sen såg vi den här lilla krabaten kravla runt på en gräsmatta, som för övrigt ar välklippt!
En sån skulle jag vilja ha!
6000M2 hallon buskar fixar den väl? eller?Gick in på Indiska på hemvägen för att byta min klocka som inte ville funka som den skulle så den snälla tjejen gav mig en ny utan att jag hade kvitto, tycketr jag var snällt!
Tack för hjälpen!
PAssade på att kolla "röda lapp avdelningen" å fick syn på dessa underbara muggar, ville ju ha skrek plånboken så jag sa ja ja jag köper väl den då.... om du tjatar så!!
Sen ville jag bara visa min fina the kanna som jag fyndat på tradera, den är för två koppar stod det med det stod inget om hus stora koppar;-)

Sen har jag varti duktig å satt silikon i husbilen, det var lite "glapp", planterat två pellisar som vissa så gulligt kallar dem, låter bättre än Pelargon det låter ju så hårt på nåt vis...
Köpte två vita, en hamnade i en gammal potta, men glömde att ta kort så det blir en annan dag...
Sen när vi kom hem jag och sambon så var trycket i kranaran lite dåligt då visade det sig att karet i kohagen vält å då pumpar den på för att fylla karet så vår brunn var nästan tom...
Snopet, gubben min skulle precis gå och duscha men han fick snällt gå å lukta lite gössel en stund till... ha ha!
Har hunnit med att olja in bordet och stolarna med så duktig har jag varti idag....
ha en god afton....


3 kommentarer:

Amoroso- Nu vill jag sjunga dig milda sånger sa...

Har också alltid drömt om att få inreda ett torn. Älskar sådana utsmyckade hus! Vilka härliga bilder du tagit! Vill också passa på att önska glad midsommar tillbaka..!

Mia sa...

Vad fint du shoppat och vilka underbara hus!

Inredningsfanatiker sa...

Vilken myssig stad!!!
/Petra
http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.8178