lördag 11 oktober 2008

Lite shopping och höstrusk!

Idag har jag ju haft ensam hemma dag (helg) och det har varit skönt att sova lite längre än till klockan 6 om morgonen. Men visst saknar jag mina två älsklingar jätte mycket, det är ju rätt tomt och tyst här hemma.

Jag och min kära vän E åkte på tur till Tranås, lite sena som vanligt upptäckte vi att vi kom 30 minuter innan hela stan skulle stänga, typiskt oss! och framför allt typiskt mig att ta sån jäkla tid på mig innan vi kom iväg.
Sen lyckades jag tanka bilen med etanol också, som tur var bara några liter men ändå! Kan man skylla på att man är vimsig och gravid?

Jag köpte denna lilla söta madonnan och den lite högra av de båda ljustakarna i fattigmanssilver. Lekte lite med blixten och det blev ett ganska mysigt kort, lite höstigt på nåt vis....
Till min lilla mini utna köpte jag en liten hjärtan på tråd. De enda växterna jag kan hålla liv i i flera år! hi hi! I blomman satte jag en liten glas prisma på nål.
Nu ska jag äta lite krämig svamp soppa och kolla om det är nåt kul på tvn, annars kryper jag nog i säng tidigt. Är inte alls pigg i höften idag heller. Men det kommer ju något gott till slut, en liten prins eller prinsessa!

Kram på er!

Posted by Picasa

3 kommentarer:

Eikkala sa...

Mysigt att få ro om sig själv en hel helg... Men samtidgt lite läskigt eller? Ska ha ensam helg om några veckor. Har inte varit ensam sen barnen föddes.. oj fem år sedan... kanske dag då ;0)
Det vart jättemysigt med alla ljusen, en av fördelarna med höst... Kram sari

Viveka i Bläckhornet sa...

Hej!

Visst är det konstigt...Ibland längtar man efter egentid, och när man får det saknar man dem på en gång.
Vi har nyss flyttat ut på landet och jag är ganska mörkrädd så vi får väl se hur det går...

Kram viveka

Millas hem sa...

Hejsan!
Fattigmansljusstakar är så vackert och du har satt ihop dem fínt...mysigt sken!
Kram Camilla