söndag 23 november 2008

Kryat på sig lite granna....

...ja det har jag gjort och känner mig mycket bättre, dumma mig avslutade inte pencillin kuren trots att doktorn sa att det var viktigt, men jag är ju så glömsk så jag skyller på det. Bättre är jag i allafall i de små bihålorna.

Den första bilden är gammal, eller jag den är två veckor bara men jag har inte fått tummen ur å "bloggat" den. Jag och min Kompis Eva hade en glögg kväll då vi satt å bläddrade igenom alla jul nummer av Drömhem och Lantliv och lite andra julinspirerande tidningar. vi skrev en lista på allt pynt som vi ska göra och det blev inte lite det....




Igår var jag med jobbet på Liseberg, mysigt och kallt!
Vi åt julbord, (tidigt men så gott!) hade en femkamp och gick runt i alla butikerna och bodarna.
Vi har två butiker där som ni måste besöka om ni är där, den ena ligger vid de små affärerna på den lilla gågatan, den heter Gränna Polkagriskokeri och säljer just polkagrisar i mängder. Där finns massa annat gott åxå. Den andra ligger borta vid spelhuset och säljer ju även den polkagrisar, såklart!

Sen kan jag rekomendera en söt liten affär som ligger brevid vår på den lilla gå gatan, Lisas Änglar heter den å de hade massa fint bland annat från Lisbeth Dahl.

Och så klart så försöker man fånga de fina upplysta träden på bild men jag har insett att jag inte är så duktig på min kamera som man hade önskat, men några bilder blev det....





Så nu har Julen startat på riktigt för mig och nu måste det väl vara ok å slänga upp ljustakar å annat?

Typiskt att vi hade bokat "mossplockning" i dag jag och Eva, här är snö, massa snö!

Ha en bra söndag!
Posted by Picasa

4 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt att du är på bättringsväg :)

Jo börjar man bläddra i alla underbara julnummer så hittar man hur mycket som helst som man skulle vilja göra men när ska man hinna med allt.

Underbara bilder, så vackert med alla mysbelysningar :)

kram!

Malin sa...

Lisseberg är ett måste i juletid. Ska släpa med mig sambon nästa vecka tänkte jag, han kommer inte undan=)
Fantastikt mysigt!!!

Nettan sa...

Skönt att du har det bättre !

Liseberg har jag alltid velat åka till under Julen, har aldrig varit där =0(.

Plockade som tur va mossa & granris & trattkantareller faktiskt & på fredan kom snön, en del ggr har man tur ;0)

Kram Nettan

Josefin sa...

Hej! Kul att höra att du är bättre och att du hade en trevlig dag på Liseberg... Synd med mossplockningen... Här i stan har vi ingen snö alls... Hade varit kul med lite pulkaåkning.
Kramar!