lördag 24 maj 2008

Växt- värk?

Ja man kan ju tro att lammen har växtvärk, de växer ju något otroligt! För bara några veckor sedan var de små och svarta ulliga tussar som hoppade omkring ute i hagen, nu börjar de likna de stora fåren allt mera....
Här är en tacka med lamm som stod en bra stund och studerade vad jag höll på med...Växt värk är det verkligen i mitt grönsaksland åxå, ja mest värk i kroppen efter allt som har med jord och frön att göra. En del stenlyft har det ju åxå blivit....
Har grävt mig ett stort land, kanske lite för stort med då tar det ju längre tid innan det väcer igen , ha ha!
Mina drömmar är att det ska se ut som en liten engelsk trädgård med en liten mur runt av sten ocg det finns det gott om!!
Så nu är mina fogar och min rygg inte kul alls. Å då är det en jättehög kvar som skall rensas från gräsrötter å vitsipperötter!!! *flås! med det börjar ju att arta sig!
Nåt som har vaknat till liv det är knotten, fy i H * e vad knotten har bitit mej!!! Kan man sätta ut mygg ljus i grönsakslandet?
En fråga till nån "data-nörd", vi har Vista på nya burken och när jag laddar upp bilder från kameran så hamnar de i programmet snapfire eller nåt, varför inte i direkt i bildbehandlingsfrågrammet? Nu måste jag flytta över de bilder jag vill redigera till Microsofts bildprogram eftersom det inte går att minska bilderna i Snapfire. Så bökigt! Hur gör ni?
Tack J, D och A som passade min lilla höna idag!!!
Tack så hemskt mycket!

2 kommentarer:

Änglahem sa...

Datorn och jag är fiender...så jag kan tyvärr inte hjälpa dig!!*grr* men det är nog nån annan som kan.

Vad gullig lamm, svarta? grå? eller en blandning...nåja söta är dom!

Ja nu växer det så man riktigt ser det från minut till minut!! Vad spännande med ett grönsaksland...i engelsk stil....så vi se sen?

Ha en härlig söndag!
Kram, Ulrika

a home far away sa...

Men de är ju fortfarande helt bedårande!
Tyvärr helt hjälplös, vet inte ens vad det är du vill göra:_)

Kram från Singapore