måndag 17 december 2007

Fixar å grejjar i tomteverkstan....

Ja på kvällarna och när Felicia sover middag då passar jag på och pysslar.
Idag har vi varit på brädgår`n å handlat lite, dottern och jag. Himla smidigt å handla med ett litet barn på armen, de blir så hjälpsamma killarna då! Frågade efter en såg då jag var tvungen att korta plankan på längden eftersom jag inte skulle fått in den i bilen annars, å han sprang glatt å hämtade en sprillans ny såg å hjälpte mig å såga min brä lappar i ett nafs, himla hyvens kille! Sen var det bara att lasta in i brum brum å köra hem. Vad min Plankbitar ska bli kan jag inte avslöja eftersom det ska bli nåt som ska öppnas den 24! Ja delar utav släkten läser ju bloggen ibland å det är ju dumt å riskera nåt! Men nu i kväll har jag grejjat å fixat så i morgon är det slutspurten men det är där finessen ligger så det kommer nog att ta lite tid, ja var inte oroliga ni kommer å få se tids nog, ska ta ett kort innan den/det åker ner i klappsäcken.
Jag fick också tummen ur att börja måla Felicias lilla stol som hon fick utav sin Farfar för ett tag sen, den var illorange men nu börjar det likna nåt, fast en strykning till är det nog som gäller för den har lite flames nu ha ha! Söt är den och den kommer att få ett motiv på sitsen tids nog eller så har jag funderat på en dyna, har inte riktigt bestämt mig än. Här är den i allafall, färgen har inte ens torkat när bilden togs!


*
Och så har jag pysslat lite annat till granen, små strutar med spets. Tyvärr blev kortet en aningen ljust och det gör att spetsen inte syns. Eftersom vi bor i Gränna ska nog lite polkagrisar få flytta in i strutarna när de kommer upp i granen. Så enkla och roliga at göra... Funderar på om jag inte ska sy några i linne med?
*
*
Ikväll har vi varit på lite glögg kväll hos några vänner. Vi är 8 st mammor som träffats både under graviditeten och varje vecka hela året med våra små bebisar, så idag släpade vi alla med oss gubbarna och alla barnen hem till K & F som bjöd på lite glögg med tillbehör, så mysigt! Och alla barnen som nu inte är bebisar längre utan små krabater som kryper å går huller om buller hade nog roligt de också. Barnen bytte julklappar och vad är mer spännande än snören å papper när man är ett år?
Tack för en jätte mysig kväll!
*
Nu ska jag lägga huvudet på kudden å sova, God natt!

2 kommentarer:

älskar sött sa...

Vilka ljuvliga strutar! Viker du bara pappret eller klistrar du på papper på en strut? Helt ljuvliga =) Rätt gissat med småland...närmare bestämt i Tånnö, en mil söder om Värnamo. Jag pep förbi Gränna i söndags..fick ett infall och åkte till Tranås för att köpa julklappar till mig själv hi-hi...Dom har tre underbara butiker där..forma rum, mollys hus och moster malla...Ha en riktigt god jul! Många kramar Malin

Nilla sa...

Tack snälla du för din goa kommentar!

Du får sätta in bilder efter jul på vad du gjort, man blir ju så nyfiken =)

Jättefin stol och supersöta strutar!

God Jul!