torsdag 6 december 2007

Go kväll kära vänner....

Idag har det varit blött höstväder, idag igen!
Mest har vi varit inne å stökat till det lite.
Så nu blir det väl till å städa igen, enklare att stöka ner än å städa tycker jag.
Vi har målat lite dottern å jag, fast mest jag, tack å lov!
Min man köpte dessa små krukor till mig på EBE julmarknad förra helgen, då var de terracotta färg men "guld-knappar" på, fram med penseln å kladdade lite å vips var de som nya!
Målade knapparna i silverfärg å sen duttade jag med utspädd vit färg å det blev ett bra resultat.
*

*
Sen har den lilla tallrikshyllan fått sig en liten make over, den var i furu men ivrig som jag är glömde jag fota den inna jag satte penslen på den, men ni kan ju föreställa er furu;-)
Nu är hon vit å grann å hänger allaredan på väggen fyllt med min favvo böcker, lite matlagning och lite inredning, kan det bli så mycket bättre?
På bänken står en bukett med jätte aster tror jag att det är, som vi fick utav våra gäster i helgen, nu är ju min nya vas upptagen med en mossboll så denna röda fick rycka ut!
Mina "kuliga" ljusstakar står här också, min vita ängel dök upp idag bara sådär å till slut min the samovar..... Har du vägen förbi så bjuder jag dig gärna på en kopp the!

**

Här är hyllan ur en annan vinkel....

(attans, glömde tända ljusen innan fotograferingen!)

*


*

Nu är det dax för sängen....

Kram å go natt!

1 kommentar:

Elzie sa...

Vilka snygga krukor. Och hyllan blev jättefin, vitmålad. Du gör som jag - glömmer att ta förebilder. Och ändå tycker jag det är så roligt när man får se saker som blir förvandlade *s*.
Hoppas ni har en bra andra advent.
Kram Elzie