fredag 14 mars 2008

Kär i Foppa!

Ja, ibland säger det bara klick, när jag såg dessa tofflorna så var det just det som hände, har skytt dem som pesten innan men nu kände jag att vi var mogna för ett förhållande Foppa å jag. Och vita dessutom, han ligger på plus ;-)
Konstigt nog så är man varm om fötterna trots massa hål, men det gör mig inget här är svenkallt om fossingarna!
Å ute i backens tår den här lilla herrn, för visst låter krokus som en pojk?


Jag brukar ju inte vilja lägga ut bilder på familjen men nu kunde jag inte låta bli.
Hon ser så sprudlande glad ut!
Kortet blev lite misslyckat, hon kuta ur bild men på nåt sätt så tycker jag att det blev så bra ändå, men det är ju klart det är ju världens vackraste lilla tjejja!
Vi var ute å gick en lite kort prommenad, lillhöna å jag, hon orkar ju inte gå så jätte långt ännu. Men hon gick till grannarnas dörr å knackade på, klev i nå klädde av sig kläderna å deklarerade att nu ville hon ha kaka! ha ha, hon är ju för söt!Ibland lyckas man dock få en bra bild, ofta på stillastående föremål... Utav tio blev ett bra i allafall. Det är taget utanför grannarnas altandörr, ut över Visingsö som skymtar som ett smalt streck i vattnet.. Så läckert!


Nä vet nu vad gott folk, nu ska jag hoppe i säng tidigt, lilla fröken i familjen har fått för sig att kvart över 6 är en bra tid att kliva upp!, jisses vi har nog varit bortskämda med att hon alltid sovit till åtta...

God natt och sov gott, nu ska jag å Foppa gå till sängs!! *ha ha*

Åh ja, Barbro är en utav våra grisar, vi har två minisar, om nu ca 80kg räknas som mini? ha ha. Siri är något mindre dock....

4 kommentarer:

kullervilla sa...

Barbro väger 80 kg och är minigris, låter inte klokt vad är då en stor gris :=)
Lillhönan är så söt och man ser verkligen hur hon sprudlar av energi, kanske inte så mysigt vid sex tiden på morgonen, men tiden går så fort, njut av morgonen. Här går våra barn upp och åker till sina jobb, önskar att jag var där du där ibland. Så njut av tiden den rusar.
Vi har en liten utmaning till dig om du kan och vill.

kramiz //kullervilla

me and alice sa...

Hi,hi...Skrattade när jag hörde nassarnas namn...
Har alltid velat ha en minigris! Fast en sån där riktigt liten...Hmm, inte 80 kg! *fniss*
Vad söt hon är er lilltjej!
Måndagskramar /Susanne

www.metrobloggen.se/singla sa...

haahahaha minigris jojo det är dom bara om man typ matar dom med ½ matsked om dagen...typ. ja är hemma sjuk och förkyld och har sååååå tråkigt. gött att det finns lite bloggar att lusläsa:) kram

snusilus o sannibus sa...

Hej!
Vilka fina bilder :) Tack!! Jo, han var stolt över den men väldigt blyg också. Hoppas att ni snart får bättre väder och sol också!
Ha en bra dag imorgon!
Kram, Susanne