onsdag 13 februari 2008

Lite kök på gång.....

...blev det i helgen. Det går ju inte fort direkt, men framåt i allafall.
I helgen så kom första delen av den nya delen i köket på plats, det ska vara vitrin del över, allt finns hemma för att sätta upp men lite el ska fixas å trixas först å alla vet väl hur hantverkare är? hi hi! Fast det går ju ingen nöd på oss direkt så det gör inte så mycket.
Vi har äntligen fått diskmaskin, efter 4 år utan så har vi nu en liten rackare som är 45cm brad, det enda alternativet efttersom köket är så pass litet. Eller ja, köket är stort i golvyta men själva "spis-delen" är inte så värst stor. Men vi är super glada å diskar allt som går! Snart kommer väl diskussionen om vem som ska plocka ur den med, ha ha!
Till knoppar har vi inte kommit än, vi kan inte enas om vart knopparna skall sitta, men vi har bestämt vilka och det är ju alltid nåt! :-)
Så såhär ser det ut i den delen just nu, det kommer ju att förändras hundra gånger minst...


*

*

Idag har vi varit på Ikea, jag och dottern, där fikade vi med en tjejkompis och hennes lilla höna. De är lika gamla våra små, Å det är ju så skönt å ha "mamma-kompisar" så man kan få pladdra av sig med. Många vänner som inte har barn har ju ett annat liv om man kan säga så, de kanske inte förstår "mamma-oron" som man ständigt lever med. Då är det skönt att ha nån som förstår vad man pratar om. I måndags var vi ute hela gänget å åt lite go mat å drack vin, så trevligt hade vi, allas våra gubbar var hemma å passade sina döttrar och söner!
I allafall så gick vi ju en runda i varuhuset och hittade lite smått å gott, mest ljus av olika slag, känns som om det alltid behövs fyllas på... Vi kom ner till fynd å där hittade jag en Domsjö diskho i porslin!!! Det var bara tvungen att bli min, kommer att få knô ner den i diskbänken men det ska gå, det har jag gett mig fan på..... (sen att man har en händig man och pappa som jobbar på Ikea lär ju inte göra det jobbigare precis! hi hi!) Så för 365.- blev den min! Fick ringa min far i Thailand för att kolla om det skulle gå, vi har ett lite knasigt skåp idär diskbänken är men har sa att vi löser det, på nåt vis! Han är underbar min pappa!!!
Tack M & W för en trevlig tur på "stan".
Ute växer snödropparna så det knakar å snart kommer väl andra lökväxter å knoppar de med, så härligt det ska bli med vår!!!!
HA EN UNDERBAR ALLA HJÄRTANS DAG I MORGON!!!

5 kommentarer:

Johanna sa...

kikar in..fin blogg du har!

Peters projekt sa...

Hejsan Emma och tack för dina fina ord i min blogg. Jag blev riktigt glad - inte minst för att jag med min blogg vill uppnå just det du skriver. Kul!

Är lite på språng så jag får lova att komma tillbaka för att kolla närmare på din blogg. Den ser väldigt behaglig ut för ögat och dessutom har du en skön stil i dina texter. Dom vill jag läsa mer av . . .

Hoppas din Hjärtans-Dag blir en härlig dag!

Peter :)

Mamma Millan sa...

mycket vackra ting du har..ljuslyktorna var ju såå söta!!

Välkommen in att fira Alla Hjärtans dag hos min "Nya" blogg...bjuder på hembakta cupcakes!!
Kram Millan

P-lina sa...

Hej Emma
Har skickat 2 mail till dig! har du inte fått dom??? svarade så fort jag fick det första mailet...alltså den 13:e ..s.en skickade jag ett igår oxå.
Nåja....jag skrev att jag inte hade ditt kontonummer så jag kunde inte betala:-)
Men min adress vågar jag inte skriva här....

ska prova skicka ett mail bums....kolla om du får det

Mamma Millan sa...

hellojs..hoppas du hade en trevlig alla hjärtans dag!!

Ha en underbar vecka!!
♥Kram Millan♥