onsdag 20 februari 2008

Urvriden disktrasa?

Ja, så känner jag mig idag.
Håret ser ut som jag doppat det i askhinken, likblek är hyn, och humöret har väl varit bättre.
Är inte på topp idag. Allt känns lite jobbigt fast igentligen är det inget som är på tok eller så men det är bara en sån dag helt enkelt. Ingen lust har jag till att ordna och fixa, det borde jag ha eller snarare måste jag ha för det är mycket som är "ur funktion" just nu. men det är väl därför man känner sig orkeslös antar jag, för att man måste. Skulle behöva en vecka på spa och sen massa tid, ork och lust att fixa det fint här hemma. En barnvakt står också på önskelistan, kan man önska det?

Just därför gjorde jag nåt som jag kände för och absolut inte måste fixa. En absolut nödvändig pryl som jag inte fattat att jag klarat mig utan så länge!!! Jag är värdlös på att hålla ordning på dem, de ligger lite överallt, minst där de borde ligga, så nu hoppas jag att jag kan få lite ordning på dem, mina nycklar alltså!


Bara älskar drivved, tycker att det är så fina mjuka former på träet och så kan man hitta på kul saker med det. Spiken som jag satt som krok är en gammal handsmidd spik som satt i grunden när vi grävde ut vardagsrummet i sommras, eller kanske var det i taket? Ja, sån spik finns det oändligt utav i det här huset, å jag har bara sparat en bråkdel utav dem, de som var rakast.

HAr gjort något mer med det dröjer nog lite, vet inte vart den ska vara än.....


Ha en bra torsdag, hoppas att solen lyser på dig! Vi kan behöva det!

3 kommentarer:

Peters projekt sa...

Hejsan Emma och tack för besöket!

Jo, att se mig i T-shirt, halvknäppta jeans och med kameran i högsta hugg var nog en syn för Mr Hemglass ;)

Väldigt trevlig nyckelhållare. Har du textat på fri hand? Att hitta drivved kan vara riktigt spännande. Beroende på hur den ser ut kan man fantisera om var virket suttit och hur länge det drivit omkring.

Hoppas att solen lyser på dig också. Härligt namn på bloggbutiken förresten - väldigt fyndigt :D

Sköt om dig / Peter

Anna sa...

åååå du får oxå ha disktrase-dagar! det får vi alla! ja ska börja jobba på hornbach, hör o häpna!! men bea kände chefen på trädg¨rd o sa att hon var superbra o det verkar vettigt! kul kul! kram anna

P-lina sa...

hej igen Emma!
har du fått mitt mail om att det inte gick att betala ?! har inte fått nåt svar så jag antar att du inte fått det....jag kan inte betala.Får ett medelande om att det är fel till-konto...

Hoppas det ordnar till sig snart...jobbigt när mailkommunkationen inte funkar.Får så dåligt samvete när jag iknte kan betala....sen vll jag ju så gärna se mina fina bokstäver o hjärtan snart!!!!

Kram så länge