måndag 21 maj 2007

En natt blev två...

Skulle i lördags åka ner till släkten i Skåne, men det togs ett snabbt beslut att vi skulle åka redan på fredag kväll och så blev det, allt packades i hast och konstigt nog glömde jag inget!?!
Vi begav oss vid åtta tiden och landande på svärfars gårdsplan vid elva tiden.
Vår kära lilla dotter som hade sovit så gott i bilen vaknade å blev helt förskräckt, hennes skönhetssöm hade förstörts och hon skrek i en timme, helt utom sig, nästan livrädd. Vaggade sjöng, gick, gungade, matade inget hjälpte, stackars somnade utmattad.
På morgonen vakande hon å var på ett strålande humör, som om inget hade hänt å farfar var ju hur kul som helst!


Lördagen avlöpte med en ordentlig fest för svärfar som fyllde 65, Grattis Leffe!
Felicia fick massor utav presenter hon med, nog mer är sin farfar:-)
I stort sett alla kunde spela eller låta på nåt sätt!
Vi som skulle hem på lördag kväll, kom på att vi lika gärna kunde stanna till söndag och så blev det. Skönt var det att slippa köra när mörkret fallit.


Söndagen kom och jag fick en hel timmes sovmorgon, mycket skönt!
Sambon var väldigt villig till å låta mig springa in på en lite större loppis i byn så det gjorde vi, till vår stora förvåning så var allt inlåst i skåp med rejäla hänglås på dörrarna, är det verkligen en loppis då? Kändes ju inte alls kul när man inte kunde lyfta å pilla på grejorna utan allt var innanför glas, dessutom var det svindyrt.
Det stället kommer inte få nåt mer besök av mig!
Men lite blev inhandlat ändå bla ett gammalt kar av nåt slag, en te sil och en bok som var himla trevlig.
Burkarna i porslin är inköpta på Rusta för en tia styck, utom spagetti burken som jag hittade på ÖB för 39, fast vid det senare besöket på rusta fanns den där med för 10.-
Så snopet å min vanliga otur!

När vi träffades för snart 4 år sedan så fick min sambo en liten blomma utav mig, en liten hjärtan på tråd, en utav mina favvo blommor (växter) denna lilla krake har inte sen dess sett skymten utav nån näringsrik myllig jord utan levt på sin magra torra jord klump som man nog inte ens kan kalla jord längre. Denna lilla växt fick en liten chock när den kom ner i lite ny jord och fick en ny kruka.


Före...

Efter...

Nu goda vänner är det dags för lite städning och kanske lite pyssel.

Ha en bra dag!


1 kommentar:

Marres Hörna sa...

Tackar tackar! Nu ska jag kika runt i din fina blogg!

Ha en fin dag!!!

Kram Martina... :-)