torsdag 31 maj 2007

Ett litet projekt...

Som om jag inte hade nog med dem, mina projekt alltså! Stenläggningar runt träden, plantering utav buskar, dra taggtrå, vara mamma, laga mat, måla takbalk, åh herre gud listan kan ju bli hur lång som helst, å invecklad. Ja idag bars den upp i allafall från släpet där den sovit i nån natt eller så. Jag har skruvat av alla beslag, slipat å trixat. Målat en gång. Tänkte fuska utan grundfärg, men varför lär jag mig aldrig??? Nåt har stänkt på byrån å det "oljar" sig nu när jag målar, så i morgon får jag slipa igen å leta fram nån grundfärg, suck vad jag blir trött på mig själv, hade jag gjort det från början så hade jag sluppit allt detta extra arbete..... Grrr!
Men fin är den å finare kommer den att bli när jag är klar med den!
Här ser ni ett annat ngt mindre projekt, min lilla spegel jag köpte på ikea härom dagen.
Nu är "han" vit å har fått en liten sliten yta med hjälp utav sandpapper och färgpigment "grön umbra" himmla nöjd blev jag, ska köpa en liten keramik ros jag såg i stan å limma fast nån stans. (...tror jag har inte riktigt bestämt mej än....)

Här hänger den bara lite provisoriskt på en spik på min knas dörr i hallen...
Vet inte riktigt vart jag ska hänga den, har lite ideer men min nya halltapet som jag gillar men har upptäckt att den är "svårmöblerad" eller hur jag ska uttrycka mig.
Kanske den får hänga i trappen på timmerstockarna eller i "ovanhallen"....
Ja det löser sig nog!

Nästa bild är tillägnad Vaniljmamman,
Det är ett gammalt rostigt jordbruksredskap som står i vår hage, tyvärr utgör den en fara för hästarna så den ska till tippen, hade du min lilla vän bott lite närmre så hade jag tagit å lagt den i skopan på traktorn å kört den till dej!Idag har solen tittat fram lite å det var ju några dagar sen, den var varmt välkommen tillbaka. Nu sägs det ju på bygden att sommaren kommer till helgen, men man vet ju hur det brukar bli med den saken!

Min kära Mor och Far kommer upp på lördag på deras bröllopsdag för att hjälpa mig att sätta staket å passa min lilla prinsessa! ni är underbara, älskar er otroligt mycket även om jag säger det för sällan! Puss å Kram på er!

God natt kära vänner, detta var allt från Gränna

2 kommentarer:

http://hoppetossadesign.webblogg.se sa...

*gråter*
Inte till tippen inte till tippen....
Du har inviterat mej å jag lovar dej att vi ska ta å åka till den där tippen när jag kommer å ska bo hos nassen....
Uppskattar att du tänker på mej! Kan förresten komma å hjälpa dej, verkar som du har fullt upp, 2 kvicksilver i samma hus, va tror du om det?
Lämnar lite från till att så energi, som sen kan skördas vid behov! Å du glöm inte att andas lite oxå...
Kram å ha en mysig helg du snälla rara flicka

Elzste sa...

Håller med dig Hoppetossa! Visst är hon för gullig som tänker på dig. Skulle vilja se den där saken i din trädgård *s*. Sen hade ni väl inte fått plats själva.
Men vilken fin byrå du fått tag i. Och varför gör du samma misstag som mig??? Har också klantat till det så när jag skulle måla och fick göra om från början. Att vi aldrig lär oss.
Ha en skön helg och jobba inte ihjäl dig.
Kram Elzie