onsdag 16 januari 2008

Dagarna går fort....

..och man "hinner inte med bloggandet".
Men det finns ju annat som är viktigt här i livet med, eller?
I helgen har vi varit på dop och sen på lördag eftermiddag åkte vi ner till svärfars stuga, strax utanför Örkeljunga, man får elda i kaminen för värme och hämta vatten ur brunnen på gården, så mysigt fast lite kallt på morgonen eftersom elden i kaminen dött under natten, men stugan är så liten så den blir snabbt uppvärmd igen. Vi hade utgångsförbund, det var vildsvinsjakt så vi fick inte gå ut förrän 11,30 på fm då jakten var avblåst. De hade inte sett ett enda vildsvin och 30 hundar hade inte fått upp ett spår!!!

Sen vips så var det onsdag!
Idag visar jag bara lite detaljbilder, de flesta från olika ställen i vardagsrummet.

Det gamla träfatet från svärfar...

*


*
Ett par ängalvingar...

*


*
Mossbollar i oputsade vaser ;-)
*


*
Lilla ängelen....
*


*
Lite silver, tycker mycket om...
**
När vi åkte hemmåt i söndags så stannade vi på ett ställe lite utanför Ljunby, butiken hette Annas Kuriosa och bestod utav 5 stora byggnader med gamla grejjer!!! Jisses, jag som trodde att det var en liten loppis eller nåt sånt, blev ju chockad när vi klev ur bilen!
De hade lite av allt, eller ganska mycket utav allt!
Gamla dörrar, fönster, bord, soffor, skåp, beslag, plåt grejjer, kaminer som var renoverade till toppskick!, mässing, glas, porslin, koppar å fat, ja allt du kan tänka dig! Så vi ska måtta våra luckor till kakelugnen, (vi behöver de innersta luckorna) och måtta glaset till vår lilla fotegen lampa som spruckit för de hade mycket reserv delar.... Tills nästa gång vi åker förbi, för fler stop lär det bli.... fast det var dyrt, om man jämför med loppisar där man gör fynd. Fast letar man efter nåt speciellt så kanske man får betala lite... Ska fota lite grejjer som vi har här hemma å skriva vad jag gett å vad de kostade, som en liten kul jämförelse.
Vi köpte i allafall lite silver bestick, som jag putsat upp och ska fixa en plats åt, men det är ett annat inlägg....

Kram på er.....

2 kommentarer:

Bonnies vita rum sa...

Fina saker du visar!

Kram Bonnie

kullervilla sa...

Hej. Vi vill ge dig en utmärkelse för att du har en så trevlig blogg som verkligen förgyller vår dag. Titta in till oss och läs mera. Kramiz // http://kullervilla.tradgardsblogg.se