torsdag 3 januari 2008

Missnöjd!

Har idag sytt färdigt gardinerna, eller sytt å sytt, lagt upp och kortat hällorna. Fast jag är inte nöjd, dels är de väldigt tunna, kanske för tunna? sen är de omöjliga att få "rynk-fria", har strukit och strukit, men det är fina ränder på dem, *morr* Eftersom vi har så lågt i tak så delade jag längderna på länden så att det blev två gardiner per gardin så att säga, förstår ni vad jag menar? Det känns som om det skulle bli för mycket tyg annars, men nu vet jag inte om det var dumt för nu känns det heller inte bra.... *suck! Ville ha dem nersläppta men det känns naket eller hur jag nu ska säga, provade å sätta ett brett spetsband runt ena längden, men känner mig inte nöjd med det heller.... kanske ett grovt snöre med en knut mitt på? jag har ingen aning så nu ska jag sätta mig och sura lite och klämma i mig en avocado med skagenröra, jag som inte ens brukar gilla avocado!?!?!
*


*
Ja ett litet hjärta kom till världen igår kväll, det hänger vid skrivbordet, som jag nog inte har visat sen hyllor å gjejjer kom upp? Får bli ett projekt tills i morgon, nu ska jag sura över gardinerna...
*


*

Ta hand om er, så syns vi i morgon!

(Oj vad gula elementen är!! Skriver upp på att göra listan.....)

5 kommentarer:

soffie sa...

Tråkigt med sånna gardiner,men jag tycker ditt fönster är jättefint.Vad snyggt hjärtat är!!!

älskar sött sa...

Lyckades du övertala gubben om Tranås?? I så fall...hittade du något? =) hi..hi...Så jag inte lurade ut dig i onödan =/kramis

Inredningsbloggar sa...

Tycker att det ser bra ut, så fort det blir lite ljusare uta så vill man ju ha så mycket ljus in som möjligt ifrån fönstret.
Gud måla element, tala inte om det! Har just avslutat att måla alla i hela huset och så blir de fula så snabbt igen!

Ljuva ro sa...

Du skulle kunna sätta en gammaldags rullgardin bakom! Fint hjärta!

Lea sa...

Hej! Hamnade här i din fina blogg på något sätt!?
Ett sånt vackert hus ni verkar ha och så snyggt du textar på alla skyltar, och en sån fin julkudde du har gjort och...jag kan räkna upp hur mycket som helst....fick verkligen inspiration.
Tack för titten jag kommmer gärna tillbaka.
/Lea