fredag 23 november 2007

en hund med trasslig start på livet...

...kan få en ny start här i sverige genom adoption.
Vår lilla Otto kommer från Fuengirola i Costa Del Sol i Spanien.
Han liksom många andra hundar lever med hopp om att finna nya hem där de kan bli klappade, älskade och saknade av sin familj. Otto är strax över året och är en unghund fullt med hyss och bus, han älskar å springa i stora cirklar på gräsmattan och verkar aldrig bli trött. Han bär gärna saker i munnen, helst de sakerna som inte är hans, men han gör inte sönder dem, inte alltid i allafall. Han älskar å ligga i sängen eller på sin filt med egen kudde där han kan gosa in nosen under kudden. Gillar å bli kliad på magen å halsen å gör ett fånigt leende för att det är så skönt. Vi går i hans skog, (han tror att det är hans) då hans får springa lös å lukta på allt spännande. han håller koll på vart jag är så att jag inte försvinner för han är en riktig mamma gris, vill inte vara för långt från mig. Första tiden hos oss hade jag sällskap in på toan.
Nu börjar han känna sig lite kaxig i kostymen och lite mera säker på sig själv.
En underbar kompis och familjemedlem!


Hundgården som Otto kommer från måste flytta på sig och det innebär att man behöver nya hem till jätte många hundar och det är fort. Just nu finns där för mycket hundar för att nya ska få plats, så man kan inte ta in fler hundar och då finns ofta ingen utväg för dem annan än avlivning. Tyvärr!
Går ni i hundtankar? Gå in och titta på hundarna på sos, kanske hittar ni er nya familjemedlem?
Det talas ofta om att man ska hjälpa hundarna på plats i de länder där de kommer från och
i morgon, lördag har vi en hund träff i Gränna där vi samlar in halsband, shampoo och annat som kan vara bra att ha till hundarna där nere i Spanien.
Alla pengar som vi får in för fika går oavkortat till de spanska hundarna.
Kanske du har gamla halsband eller koppel som ligger hemma å skräpar, be om min adress å skicka dem hit så ska jag skicka dem vidare till hundarna.
En liten slant är åxå välkommen!
www.sos-animals.se

3 kommentarer:

Jossan sa...

Hej gumman!! Vad mycket du har pysslat och stått i!!
verkligen jättefint!! Jag "fyndade" idag på Village och Iems... Inte lika mysigt som dina grejer men jag har ju tyvärr absolut ingen tid mer... Jag är avis på dig som får vara hemma lite till och mysa... Alice saknar Flisan. I morgon blir det dagisinskolning....
Kramar!!!

Anonym sa...

helooooooo babe, vad du är bra! ja har bytt adress, kram anna
www.metrobloggen.se/mittlivminblogg

Vicky sa...

Hej! Jag såg att du köpt en jättefin ljuskrona från ikea och undrar bara om du minns vad den hette? Verkar vara slutsåld...